Sem-van-der-Pijl-Achilles-Veen-VV-Sliedrecht

Dit keer praten we met Sem van der Pijl over het nieuwe seizoen bij zijn nieuwe club VV Sliedrecht. Sem komt uit Nieuwendijk, waar hij vier jaar voor de jeugd van VV Altena gespeeld heeft. Na die 4 jaar is Van der Pijl opgepikt door Feyenoord Rotterdam. Van zijn 11e tot zijn 17e heeft hij het shirt van Feyenoord mogen dragen. Op zijn zeventiende maakte hij zelfs zijn officieuze debuut voor de hoofdmacht in een besloten wedstrijd tegen FC Volendam. Na zijn periode bij Feyenoord is hij bij Kozakken Boys, VV Dongen en Achilles Veen terecht gekomen en komend jaar komt Sem dus uit voor VV Sliedrecht.

banner_koningsport_small_VJ

In het item ‘De aftrap’ staan we aan het begin van een nieuw seizoen en kijken we met een speler naar wat zijn/haar verwachtingen hiervoor zijn. Bij Sem vroegen we eerst wat hij eraan gedaan heeft om deze bijzondere zomerstop fit te blijven. “Gezond eten en af en toe hardlopen (3km maximaal). Veel core en been oefeningen. Verder heb ik genoeg rust genomen en genoten van het zonnetje.”

Sem voegt zich dit seizoen bij VV Sliedrecht, een club die in de eerste klasse al een aantal jaar sterk mee doet bovenin. Sem vertelt ons hoe het elftal er komend seizoen uit ziet. “Het elftal ziet er prima uit.  We hebben een sterk team waarmee we toch wel mee moeten draaien in de top van de 1ste klasse. Daarnaast echt een leuke gezellige groep.” Ook vertelt Van der Pijl ons wat hij dit seizoen hoopt te bereiken met VV Sliedrecht. “Veel wedstrijden winnen en promotie naar de hoofdklasse.”

Persoonlijk heeft Sem ook zijn doelen gesteld. “Ik hoop weer veel plezier te beleven aan het spelletje, verder volgt de rest automatisch qua kwaliteiten. Daarnaast hoop ik een fit seizoen tegemoet te gaan.”

We sluiten dit item altijd af met de verwachtingen voor komend seizoen, dus dit doen we ook met Sem. “Nieuwe leuke competitie waarvan we veel wedstrijden hopelijk gaan winnen. Verder als teamgenoten groeien en een goede band creëren. Verder gedurende het seizoen genieten van elke wedstrijd die gespeeld wordt. “

VV Sliedrecht komt komend seizoen uit in de eerste klasse C, een competitie waarin ze sinds dit jaar meer naar regio Utrecht trekken. Hierin spelen ze tegen ploegen als Breukelen FC, De Bilt FC en Roda’46.

Lees hier een uitgebreid artikel over Van der Pijl zijn overstap naar VV Sliedrecht

Klik hier voor meer artikelen over VV Sliedrecht
Klik hier voor meer informatie over VV Sliedrecht