Bureau Voetbalquiz

Tapperij Tijdloos is een begrip bij iedere voetballiefhebber in Papendrecht en wijde omgeving. Spelers en supporters van vv Drechtstreek, vv Papendrecht, vv De Alblas, vv Alblasserdam, vv De Zwerver, vv Nieuw Lekkerland en vv Sliedrecht ontmoeten er elkaar bijna wekelijks. Niet alleen om er gezellig met elkaar iets te drinken, maar ook om er naar voetbal te kijken, (na) te kaarten, te darten, te biljarten. En -last but not least- om er één keer per jaar te voetbalquizzen.

De voetbalquiz, verzorgd door Bureau Voetbalquiz, vormt al jaren de afsluiting van de eerste seizoenshelft van de nationale voetbalcompetities. Het vindt traditiegetrouw plaats tijdens de kerstvakantie, en is met zo’n 100 deelnemers inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen, waar iedere voetbalquizliefhebber handenwrijvend naar uitkijkt.

Het succes van de voetbalquiz en het enthousiasme van de deelnemers leidde het afgelopen jaar tot herhaalde verzoeken om, naast de bestaande “koppelquiz” in december, met een voetbalquiz voor clubteams het voetbalseizoen af te sluiten. Na rijp beraad hebben Bureau Voetbalquiz en Tapperij Tijdloos besloten om in samenwerking met Voetbaljournaal aan de vele verzoeken tegemoet te komen.

Op vrijdag 22 juni 2018 (om 19:30 uur) is het zover en wordt voor de eerste keer een heus Voetbalquizkampioenschap voor clubteams georganiseerd.                                                           

De organisatoren zullen er vanzelfsprekend alles aan doen om er niet alleen een waar feest, maar ook een mooie traditie van te maken. Het plan is om alle verenigingen in de regio Gorinchem, Alblasserwaard en Drechtsteden te benaderen en uit te nodigen om op 22 juni 2018 een clubteam van 4 personen naar het kampioenschap af te vaardigen.

Naast een wisselbokaal, de eeuwige roem en mooie persoonlijke prijzen voor de winnende teams (waaronder kaartjes voor wedstrijden van Feyenoord, Ajax of PSV), gaat de clubkampioen er ook nog eens vandoor met een geweldige verenigingsprijs t.w. een geheel door Bureau Voetbalquiz verzorgde voetbalquiz (incl. prijzen) in de kantine van de vereniging, die de winnaars vertegenwoordigen.

Clubteams kunnen zich inschrijven via de website van Bureau Voetbalquiz. Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per team incl. één consumptie (max. 2 teams per vereniging). Vanzelfsprekend verwachten we iedereen in clubtenue! Wacht overigens niet te lang met inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt en vol=vol.

 

Total
10
Shares