Hoewel dit seizoen nauwelijks wedstrijden voor de competitie gespeeld zijn, wordt achter de schermen al hard gewerkt aan de samenstelling van onze eerste selectie voor het nieuwe seizoen. Inmiddels is bekend dat Justin Beemsterboer, Sjors de Vogel en Terry van der Waal de club gaan verlaten. Daarnaast kunnen we de nodige nieuwe selectiespelers verwelkomen.

Sport-centrum-dordrecht_internetbalk_2020

Voormalige Papendrecht-spelers Siggy Schutte, nu Alblasserdam, en Wesley Tilroe, die via de jeugd van FC Dordrecht bij Sliedrecht belandde, hebben toegezegd op het oude nest terug te keren. Verder hebben Yunus Ekiz (Drechtstreek), Job van der Werff (Sparta amateurs) en Semih Kaplan (Heukelum) aangegeven naar het Slobbengors te willen komen. Daarnaast zijn we verheugd dat de jeugdspelers Ronan Kooistra, Jesper Croese, Brett van Ek, Jurvenny Bernadina en John Blay overkomen vanuit JO19-1 om de A-selectie te versterken.

VV Papendrecht is blij met de komst van de nieuwelingen, een prima aanvulling voor de huidige herenselectie, waarmee de technische staf het seizoen 2021-2022 aan de slag kan.

Bron & foto: VV Papendrecht

Voor meer artikelen over VV Papendrecht klik hier