Baardwijk

Tom Sleenhoff (31) speelt al vanaf zijn vierde voor VV Baardwijk. De centrale middenvelder heeft de gehele jeugd met succes doorlopen bij Baardwijk, want hij mocht op zijn 16ezijn debuut maken voor het eerste elftal. Tom voetbalt al heel zijn leven voor de Baardwijkse formatie op twee jaar na, want hij heeft een kort uitstapje gemaakt naar TGG. Nu is hij alweer terug bij de club en mag hij weer beginnen aan een nieuw seizoen in Baardwijk.

De middenvelder speelt al 15 jaar selectievoetbal, maar zit nog steeds vol ambities.
“Ik ben al een wat ervaren speler en wil dit ook laten doorschijnen op de jongere spelers. Daarnaast wil ik met het team dit seizoen in eerste instantie handhaven, daarna kunnen we naar boven gaan kijken. Ik weet zeker dat als het begint te lopen bij ons, dat we voor verassingen kunnen zorgen. In deze competitie kan ook iedereen van elkaar winnen, dus kansen zullen vast komen.”

Afgelopen weekend werd er in eigen huis tegen Nieuwkuijk met 1-2 verloren.
“We begonnen erg goed aan de wedstrijd, waardoor we meteen op voorsprong kwamen. Naarmate de wedstrijd werd Nieuwkuijk wel wat sterker. Ze creërde goede kansen, vooral via dode spelmomenten. Toch vind ik dat een gelijkspel meer op zijn plek was, zeker gekeken naar onze inzet. Aan de andere kant hadden we ook gewoon kunnen winnen, want we hadden vijf 100% kansen die er niet ingingen. Gelukkig bleven we wel in de wedstrijd dankzij Patrick Coenen. Anders hadden we een kans op een gelijkspel nooit gehad. Daarom is hij voor mij ook deze week weer man of the match.”

Volgende zondag mag VV Baardwijk afreizen naar VV Trinitas Oisterwijk. Een interessant affiche, want beide ploegen liggen dicht bij mekaar. “Het is voor ons een onbekende ploeg, toch verwacht ik dat we minimaal één punt mee naar huis gaan nemen. We creëren genoeg dus er komen genoeg wedstrijden waarin wij die punten gaan pakken.”