DVO'60

Kayleigh Sacharias komt dit jaar uit voor DVO’60. De 23-jarige speelster begon bij Unitas’30 bij de jongens, pas na de O15-junioren kwam ze bij de dames terecht.

Via Unitas’30 is Kayleigh naar JEKA vertrokken om het op een hoger niveau te zoeken. Na twee jaar keerde ze weer terug bij Unitas’30 om samen met haar oude teamgenoten het vrouwenvoetbal op te zetten. Ze werden net geen kampioen, maar mochten wel uitkomen in de derde klasse vorig jaar. Helaas liep het niet zoals gehoopt waardoor ze naar de vierde klasse degradeerde. Daarna besloot ze te stoppen, waarna Joey (trainer) van DVO’60 haar benaderde en ze ging het nieuwe avontuur aan.

De spits van DVO’60 hoopt dit seizoen op een plekje op de ranglijst tussen de vijfde en achtste plek. “Ik denk dat het voor ons haalbaar is om in de middenmoot te eindigen, we hebben een super hecht team met verschillende individuele kwaliteiten, wanneer deze samen gaan en met goed samen spel zijn we een moeilijk team om tegen te voetballen.”

Afgelopen zondag ging Kayleigh samen met DVO’60 Vr. 1 op bezoek bij de koploper, Baardwijk Vr. 1. “We wisten dat het een pittige wedstrijd zou worden maar gingen vol goede moed richting Waalwijk. Het duurde niet lang of de bal lag al in het netje, een goed afstand schot belande via de binnenkant van de paal in het doel. Dit snelle doelpunt kwamen we niet meer te boven, waardoor we met een 3-0 achterstand gingen rusten. De tweede helft hebben we vooral geprobeerd tegen te houden en zorgen dat de uitslag niet groter zou worden, echter wist Baardwijk nog 2 keer te score, waarvan één keer uit een volledig onterechte penalty,” Kayleigh riep keepster Katinka uit tot woman of the match. “Ondanks de 5-0 stand stond ze een goede wedstrijd te keepen, zonder haar had de uitslag zeker hoger uitgevallen.”

DVO’60 mag aankomende zondag aantreden tegen de dames van Bavel 3, een te kloppen tegenstander volgens Kayleigh. “Bavel uit, een wedstrijd waarin ik denk dat wij punten kunnen pakken, ze staan zes punten boven ons. Als we voetballen zoals we in een aantal andere wedstrijden hebben laten zien dan gaan de punten mee naar Roosendaal. Ik voorspel een 1-2 overwinning.”

Het duel tussen de vrouwen van Bavel 3 en de vrouwen van DVO’60 1, zal de eerste van de maand december plaatsvinden. Op Sportpark de Roosberg zal scheidsrechter L. Heikamp om 10:00 starten met de wedstrijd.

Meer informatie voer DVO’60 vindt u hier.
Of lees hier een ander artikel over de voorbeschouwing met Denise van Endhoven van Unitas’30.