landelijk-ouderpanel-langs-de-lijn

Sta jij iedere week langs de lijn te kijken hoe je zoon of dochter de ene na de andere goal maakt? Grote kans dat je kind er blij van wordt wanneer je hem of haar aanmoedigt. Op dit moment gaat het even anders. Door het coronavirus mogen er geen wedstrijden gespeeld worden en kan je niet kijken bij de training van je kind. Wat vind je daar eigenlijk van? En wat vind je van de andere maatregelen op en rondom het voetbalveld? Het Landelijk Ouderpanel hoort hierover graag jouw mening.

landelijk-ouderpanelWord lid van het Landelijk Ouderpanel en doe meteen mee met de enquête.

Als betrokken vader sta je dan misschien wel wekelijks langs de lijn van het voetbalveld, hopelijk sta je niet aan de zijlijn bij de opvoeding van je kind. Opvoeden is immers geen taak die alleen door de moeder wordt gedaan, maar een echte teamsport. Het Landelijk Ouderpanel hoort de stem van ouders. Daarom willen we van jou weten wat je er bijvoorbeeld van vindt dat de wedstrijden niet doorgaan en ouders niet mogen blijven kijken bij de training van hun kind.

Landelijk Ouderpanel
Ouders die lid zijn van het Landelijk Ouderpanel krijgen de kans mee te praten over verschillende onderwerpen. Vind jij bijvoorbeeld dat er genoeg gesport wordt op school? Maar ook: waar maak jij je zorgen over of zou je anders willen zien, thuis of op de school van je kind? En wat gaat er juist goed?

Jouw mening is belangrijk! Want ook al lijkt het antwoord op een vraag soms een schot voor open doel, vanaf de zijlijn is het moeilijk scoren. Uitkomsten van peilingen van het Landelijk Ouderpanel worden gedeeld met de organisaties die iets kunnen veranderen. Of juist om iets hetzelfde te houden. Soms is dat de media, andere keren een belangenorganisatie of de overheid. Op deze manier leren zij wat er leeft onder de ouders en kunnen daar dan beter op inspelen.

Meepraten als vader
Heb jij dus een duidelijke mening over de coronamaatregelen die langs de lijn gelden? Vind je het verstandig dat er voorlopig geen wedstrijden gespeeld mogen worden, of juist niet? Wat vindt je kind ervan dat je niet mag kijken? En vind je het sluiten van de kantine terecht? Meld je dan aan en vul meteen de korte enquête van het Landelijk Ouderpanel in, want jouw stem heeft meer invloed dan je denkt.

klik hier voor meer informatie over het Landelijk Ouderpanel.