Na twee gelijke spelen is VVSB gebrand om aanstaande zaterdag de drie punten binnen te slepen en de eerste overwinning te boeken van het nieuwe seizoen. Op Sportpark De Boekhorst moeten de Noordwijkerhouters het opnemen tegen het puntloze Hardenberg.

Aankomende zaterdag staat het duel tussen VVSB en Hardenberg op het programma. Voor beide teams een belangrijke wedstrijd. De ploeg uit Noordwijkerhout wist in de eerste twee wedstrijden nog geen overwinning te boeken en moesten het doen met twee gelijke spelen. Hardenberg wist nog geen punt te pakken en staat momenteel nu ook onderdaan in de tweede divisie, een slechte start voor de ploeg die vorig jaar als 3eindigden.

Voor de ploeg van trainer Jack Honsbeek is het van belang dat ze thuis de eerste drie punten pakken tegen de hekkensluiter. Zowel tegen Jong Vitesse als tegen IJsselmeervogels wisten ze in de laatste minuten een punt te redden en een nederlaag te voorkomen.

Natuurlijk wilt de ploeg van Gert Jan Karsten, na de teleurstellende nederlaag tegen Scheveningen, op zoek gaan naar de eerste punten van het seizoen en de fout van vorige week rechtzetten in Noordwijkerhout. Hardenberg speelde een goede wedstrijd en had het recht op een punt tegen Scheveningen. Spijtig ging de club uit Overijssel in de laatste minuten, dankzij een verdedigingsfout onderuit en ging Scheveningen met de punten ervandoor.

Al vijf keer eerder werd het duel tussen VVSB en Hardenberg gespeeld en wist de ploeg uit Noordwijkerhout drie keer met de winst ervandoor te gaan. Tevens wisten ze thuis geen een keer te verliezen van Hardenberg en wordt het dus een moeilijke taak voor trainer Gert Jan en zijn team om uit op Sportpark De Boekhorst de winst binnen te slepen.

 

Geef een antwoord