VVSB neemt het zaterdag in eigen huis op tegen SV Scheveningen. Een ware degradatiekraker, gezien de stand op de ranglijst. De nummer laatst tegen de op een na laagste. VVSB zal proberen aansluiting te krijgen bij een directe concurrent.

VVSB

De thuisploeg kent vooralsnog nog geen voortvarend seizoen. Na elf wedstrijden heeft de ploeg nog geen enkele overwinning behaald. Er zijn maar twee punten behaald, in gelijke spelen tegen Jong Vitesse en Ijsselmeervogels. Dat was in de eerste twee wedstrijden van de competitie, waardoor de club uit Noordwijkerhout nu negen wedstrijden achter elkaar heeft verloren.

Het probleem lijkt niet in de voorhoede te liggen, maar meer in de defensie van VVSB. 16 doelpunten voor is een redelijk moyenne. Echter heeft het eerste elftal van Voetbal Vereniging Sint Bravo al 36 doelpunten tegen gekregen. Dat zijn 10 doelpunten meer dan alle andere clubs in de tweede divisie.

SV Scheveningen

Het gepromoveerde SV Scheveningen staat op een 17e plaats in de competitie. Na elf wedstrijden heeft het negen punten verzameld. Ze hebben twee overwinningen geboekt, op FC Lienden en HHC Hardenberg. Verder heeft de ploeg drie keer gelijkgespeeld. De Scheveningers hebben hun laatste wedstrijd gelijkgespeeld in eigen huis tegen HFC.

 

De wedstrijd wordt om 18:00 gespeeld op Sportpark de Boekhorst.

http://bluerobin.nl/

Geef een reactie