De koploper in de derde divisie op zaterdag VV Noordwijk, neemt het op tegen Harkemase Boys. Een top wedstrijd dus, want Harkemase Boys staat vierde in de competitie.

VV Noordwijk

Na vier mooie overwinningen op een rij wist VV Noordwijk vorige week niet te winnen van FC Lisse. Er werd 1-1 gelijkgespeeld in die uitwedstrijd tegen de middenmoter. Een klein smetje op een goed seizoen tot nu toe. De Noordwijkers zijn na 10 wedstrijden nog steeds ongeslagen en hebben al 24 punten verzameld. Daarbij hebben ze een positief doelsaldo van 24.

Ook hebben ze een wedstrijd in de TOTO KNVB beker gespeeld afgelopen dinsdag. Ze hebben met 4-2 verloren van FC Twente, wat ondanks de uitschakeling natuurlijk geen schande is. VV Noordwijk hield zich goed staande in het duel, maar kon na Sparta niet nog een roemruchte profclub uitschakelen.

Harkemase Boys

Harkemase Boys staat op een mooie vierde plaats in de competitie. Het wist zijn laatste twee wedstrijden te winnen, met 4-2 van ASWH en met 0-2 van de amateurs van Ajax. In totaal heeft de ploeg 19 punten behaald en een positief doelsaldo van 10.

Onderlinge resultaten

De laatste ontmoeting tussen de ploegen was in 2012. In die ontmoeting was het VV Noordwijk dat aan het langste eind trok. Toen was het een spannende 1-0, met het doelpunt dat in de 69’ minuut op naam van Stefan Mertens kwam.

De wedstrijd wordt om 14:30 gespeeld op het Sportpark Duinwetering.

http://bluerobin.nl/

Geef een reactie