VV Katwijk, de kampioen van vorig seizoen, neemt het zaterdag op tegen BVV Barendrecht. De wedstrijd tussen de respectievelijk nummer vier en vijftien wordt gespeeld op Sportpark De Krom van VV Katwijk.

De laatste ontmoeting tussen de twee clubs was op 20 januari 2018. Toen won VV Katwijk met 1-4 op Sportpark de Bongerd.

VV Katwijk

De Katwijkers zijn bezig aan een opvallende reeks. In de laatste zeven wedstrijden hebben ze alle vier de uitwedstrijden gewonnen, terwijl alle drie de thuiswedstrijden gelijk werden gespeeld. Hoewel je normaal gesproken zou verwachten dat een ploeg thuis betere resultaten behaald, heeft het in het geval van Katwijk waarschijnlijk met de tegenstanders te maken. Vooral Jong Sparta (2) en Ijsselmeervogels (3) zijn natuurlijk sterke tegenstanders.

VV Katwijk zal deze wedstrijden de trend willen verbreken en het puntentotaal van 25 uit 13 wedstrijden willen verhogen naar 28 uit 14.

BVV Barendrecht

Barendrecht heeft iets goed te maken deze wedstrijd. De laatste twee wedstrijden hebben ze namelijk dik verloren met 0-3 van AFC en 4-0 van Kozakken Boys. Dit staat nog los van het feit dat het seizoen nog niet op rolletjes loopt. De voorlopige vijftiende plaats is namelijk niet wat de ploeg voor de start van het seizoen had voorgesteld.

De uitploeg heeft na 13 wedstrijden elf punten weten te verzamelen. De nummer vier van vorig jaar zal dus willen proberen de weg omhoog te vinden.

http://bluerobin.nl/

Geef een reactie