Het zal de vierde keer worden dat Ter Leede uit aantreedt tegen Swift. De laatste ontmoetingen waren ruim in het voordeel van de roodgele. Ter Leede won namelijk uit met 0-2 en thuis werd er op de laatste speeldag met maar liefst 6-2 gewonnen. Swift zal dus uiterst gemotiveerd zijn om revanche te halen. Daar bovenop komt ook nog dat Quick met nul punten op een gedeelde laatste plek staat.

Ondanks de goede voorbereiding van Quick waarin werd gewonnen van CSV Apeldoorn, SDC Putten en SDO wil het in de competitie nog niet echt lukken. Er werd thuis met 1-2 verloren van Smitshoek en uit tegen ’s-Gravenzande lukte het wederom niet want er werd deze keer met 4-2 verloren.

Trainer Bart Logchies had de start van de competitie graag anders gezien. Voor de competitie kwam hij nog met de uitspraak: “met onze versterkte selectie mikken we op een plek bij de eerste vijf”. Nou is dat natuurlijk nog mogelijk maar dan zullen er toch echt punten gepakt moeten worden.

In de onderlinge wedstrijden tussen Ter Leede en Quick staat Ter Leede riant aan de leiding. Alleen in 2011 werd er uit met 2-1 verloren. Ook het onderlinge doelsaldo is in het voordeel van Ter Leede, laatstgenoemde scoorde 17 keer en Quick maakte er maar 6. Ondanks deze cijfers zal het geen makkelijke wedstrijd worden, Quick zal tot op het bot gemotiveerd zijn om de punten van Ter Leede af te pakken.

Om 14.30 zal het eerste fluitsignaal klinken op sportpark Olympiaplein. De wedstrijd zal geleid worden door scheidsrechter M.G. Paarhuis.

 

Total
1
Shares

Geef een reactie