Zaterdag om 15:30 neemt VV Katwijk in eigen huis op tegen Excelsior Maassluis. Dit een spannende wedstrijd te worden tussen de nummer drie en de nummer acht in de tweede divisie. Beide ploegen hebben een topwedstrijd achter de rug in de TOTO KNVB Beker tegen Eredivisie ploegen.

VV Katwijk nam het woensdag op tegen Heerenveen op het eigen sportpark De Krom. De ploeg hield goed stand gezien tegen de nummer twaalf uit de eredivisie. Er viel geen doelpunt na 90 minuten en dus moest er verlengd worden. Pas in de 117e minuut schoot Sam Lammers Heerenveen naar de overwinning.

Excelsior Maassluis nam het op tegen het grote PSV, dat met geen enkele speler aantrad van de wedstrijd van het weekend ervoor tegen Ajax. De Eindhovenaren trokken desondanks aan het langste eind: 0-4. Ondanks deze nederlaag heeft Excelsior Maassluis zich goed geweerd en prima gespeeld tegen een ploeg die nog ongeslagen is in de Eredivisie.

In eigen competitie gaat hebben beide clubs de laatste wedstrijd gewonnen. VV Katwijk won op bezoek bij SV Scheveningen met 1-2. Excelsior Maassluis zette op eigen veld BVV Barendrecht met 3-0 opzij.

De laatste editie in competitieverband tussen de twee ploegen eindigde in een 2-1 overwinning voor VV Katwijk.

Geef een reactie