Ter Leede maakt het onnodig spannend

Zaterdag staat er in de Derde Divisie weer een mooie wedstrijd op het programma. VV DOVO ontvangt thuis VV Noordwijk. DOVO verloor afgelopen zaterdag pijnlijk met 3-0 van de Ajax Amateurs. Noordwijk daarentegen haalde uit tegen VVOG, de ploeg won namelijk met 6-1.

DOVO-coach Gert Kruys was niet te spreken over de wedstrijd van zaterdag. Hij had verwacht dat zijn ploeg de aansluiting bij de top zou vinden, maar juist het tegenovergestelde gebeurde. Als je deze wedstrijden niet weet te winnen, ben je niet meer dan een middenmoter. Nota bene tegen DOVO pakte de amateurs van Ajax de eerste overwinning. Daarom zal DOVO er alles aan doen om dit recht te zetten aankomend weekend.

Noordwijk is trotse koploper van de Derde Divisie. Na de 6-1 overwinning zit de ploeg vol vertrouwen, en kijken ze uit om zaterdag weer voor de punten te spelen. DOVO tegen Noordwijk zijn vaak leuke en spannende wedstrijden. Noordwijk is op basis van de huidige stand favoriet, maar als je naar de historie kijkt, zal je kunnen zeggen dat DOVO de favoriet is. De meeste mensen zullen bij deze wedstrijd denken aan de promotiewedstrijden, die door DOVO werd gewonnen.

Zaterdag om 14.30 start de wedstrijd op Sportpark Panhuis in Veenendaal

Geef een reactie