Ter Leede maakt het onnodig spannend

Dit weekend staat er in de Derde Divisie een leuke wedstrijd op het programma. Nummer twee van de competitie KVV Quick Boys neemt het op tegen de nummer dertien VV DOVO. Quick Boys heeft pas vier punten verloren, en is gedeeld koploper van de competitie. DOVO heeft het moeilijk en staat na negen wedstrijden op tien punten.

Vorig seizoen won Quick Boys met 1-2 op bezoek bij DOVO. De thuiswedstrijd voor Quick Boys begin februari van dit jaar werd met 1-0 gewonnen door de ploeg uit Katwijk. De laatste ontmoeting tussen de twee clubs is van eind augustus, een ontmoeting voor de laatste voorronde van de TOTO KNVB Beker. DOVO won met ruime cijfers van Quick Boys, namelijk met 3-0.

DOVO
DOVO wist zaterdag tegen het altijd lastige ASWH net geen punt te pakken. De club uit Hendrik-Ido-Ambacht was thuis met 1-0 te sterk voor de ploeg uit Veenendaal. Bij winst kon DOVO naast ASWH komen, het gebeurde zoals gezegd niet. ASWH begon goed aan de wedstrijd een kreeg een aantal goede kansen. Het spelbeeld was dan ook dat DOVO moest verdedigen, en eigenlijk alleen gevaarlijk werd via de counter. Zeven minuten voor rust mocht de thuisploeg eindelijk juichen, want een schot ging via de onderkant van de lat in binnen, 1-0. Dat was ook de ruststand, en na rust speelde DOVO veel verder naar voren. Dat resulteerde nog niet in hele grote kansen, maar de ploeg uit Veenendaal kwam wel beter in de wedstrijd. In de slotfase werd er nog een doelpunt van DOVO afgekeurd vanwege buitenspel. ASWH hield de 1-0 vast en kon drie punten bijschrijven.

Quick Boys
Afgelopen zaterdag tegen VV Eemdijk werd er in een doelpuntrijke wedstrijd met 6-3 gewonnen door de ploeg uit Katwijk. Quick Boys kwam al vroeg op voorsprong, maar werd kort daarna verrast door Eemdijk met de gelijkmaker. Na de goal was Quick Boys duidelijk de betere en dat resulteerde nog voor rust in twee goals (3-1). Na rust leek de wedstrijd na de 4-1 beslist, maar Eemdijk knokte zich terug tot 4-3. Daarna was de fut er een beetje uit bij Eemdijk en werd het nog 6-3.

De wedstrijd begint zaterdag 27 oktober om 14:30 op Sportpark Panhuis DOVO.

Geef een reactie