Rijnsburgse Boys staat in het eigen Middelmors op tegen de koploper AFC. Een topper in de tweede divisie gezien de stand in de competitie. De thuisploeg staat op plaats vier, maar bij een overwinning kan het in punten gelijk komen met de Amsterdamse tegenstander.

Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys heeft zijn laatste wedstrijd weten te winnen van BVV Barendrecht. Ondanks dat ‘de uien’ makkelijk op een 0-4 voorsprong kwamen, zal die wedstrijd niet veel vertrouwen geven. De wedstrijd werd namelijk nog spannend en met 4-5 gewonnen. De twee wedstrijden daarvoor heeft Rijnsburgse Boys verloren, onder andere de derby van VV Katwijk.

Al met al draait de thuisploeg een prima seizoen met 19 punten uit 10 wedstrijden en staat de ploeg in een goede positie om bovenin mee te doen.

AFC

De hoofdstedelingen staat bovenaan in de tweede divisie met 22 punten uit 10 wedstrijden en daarbij ook een positief doelsaldo van 15. Door de 4-0 overwinning op GVVV nam het de koppositie over van Ijsselmeervogels dat 0-0 gelijkspeelde tegen VV Katwijk.

Ook in de TOTO KNVB Beker doet AFC het goed. Dinsdag versloegen ze Top Oss met 1-0 en ook de ronde daarvoor versloegen ze een profclub. Toen werd Telstar met maar liefst 5-0 verslagen.

 

AFC lijkt net iets beter in vorm te zijn, maar gezien Rijnsburgse Boys thuis speelt lijken beide ploegen gelijke kansen te hebben. Het belooft in ieder geval een spannende wedstrijd te worden, met twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn en vol voor de winst zullen gaan.

De wedstrijd wordt om 15:30 gespeeld op Middelmors in Rijnsburg.

http://bluerobin.nl/

Geef een reactie