De nummer drie van de derde divisie op zaterdag SteDoCo ontving in eigen huis de koploper in Quick Boys. De bezoekers wisten na een spannende wedstrijd aan het langste eind te trekken met een eindstand van 0-2 en behouden hiermee hun 100% score dit seizoen.

SteDoCo speelde de eerste helft compact en geconcentreerd. Al na acht minuten had de thuisploeg op voorsprong ‘moeten’ komen, via Jeroen Sterrenburg aan wie de kans niet besteed was. Zo had de club uit Hoornaar een kwartier later nog een grote kans via Jesse Wielinga, die er ook niet in ging. Hoewel ook Quick Boys een gevaarlijke kans had in de eerste helft, door een fraai schot met links van Kay Tejan, waren de beste kansen voor de thuisploeg.

Na rust drong Quick Boys verder aan en na een dubbele wissel had de ploeg uit Katwijk duidelijk het initiatief. In de 61e minuut was het dan ook raak uit een vrije trap van Raymond Baten, die de bal in kruising krulde. Daarna kregen de blauwhemden nog een opgelegde kans via een penalty die niet werd benut door Kelvin Maynard. Ploeggenoot Kay Tejan kon in de 81e minuut de wedstrijd vanaf 11 meter wel op slot gooien (0-2).

Quick Boys blijft na hun overwinning koploper en de enige club nog zonder averij na vier wedstrijden. SteDoCO zakt door de nederlaag van een derde naar een zevende plaats, na eerder twee overwinningen een gelijkspel op de mat te hebben gelegd.

Geef een antwoord