Er staat een topper op het programma in de derde divisie op zaterdag. De ploeg in vorm, Noordwijk, neemt het op tegen nummer drie VVOG. De Noordwijkers zijn trotse koploper en willen de uitstekende vorm vasthouden.

Dat Noordwijk in vorm is onderstrepen de recente uitslagen wel. In de eigen competitie heeft de ploeg 14 punten verzameld, doormiddel van vier overwinningen en twee gelijke spelen. De laatste wedstrijd werd gewonnen met 1-3 uit bij SJC. Toch zal de overwinning van anderhalve week geleden in de TOTO KNVB beker op Sparta Rotterdam het meeste vertrouwen geven.

Ook de bezoekers doen het meer dan naar behoren. De ploeg uit Harderwijk heeft vier keer gewonnen en twee keer verloren in de competitie, waarmee ze op een derde plaats staan met 12 punten. De laatste wedstrijd is gewonnen met 4-1 in eigen stadion tegen Achilles ’29.

VVOG kan bij winst Noordwijk inhalen en minimaal op een tweede plaats terechtkomen; Quick Boys heeft 14 punten verzameld. Toch heeft de ploeg van de drie uitwedstrijden, er maar één gewonnen. Dit terwijl Noordwijk in drie thuiswedstrijden 12 keer het net wist te vinden. De statistieken lijken te wijzen op een overwinning voor de thuisploeg, maar het enige dat echt vaststaat is dat het een spannende topwedstrijd lijkt te worden.

Geef een reactie