Het werd een bloedeloos gelijk spel. Omdat SJC niet bij machte bleek om SDO pijn te doen. En SDO de Noordwijkse scoringsdrift al tevoren wilde indammen en daarom  heel bewust, vanaf begin af aan, 11 mensen achter de bal hield. Voor de neutrale toeschouwer werd het dus een wedstrijd  zonder amusementswaarde. Die uiteindelijk eindigde zoals het begon: 0-0.

Wie bij aanvang met interesse naar de SJC dug-out keek zag daar Kevin Schelvis,Jordi Groot, Juriaan van Duin, Rick van Dijk, Benji Broekhof en Ray van Heiningen zitten. Maar dat betekende geenszins dat er een gehavend elftal op de perfecte grasmat van het SJC -complex rondliep. Integendeel, SJC oogde compleet met Dandy Steenvoorden, Mike Verhoek,Robin Otten, Timo Ruigrok en Tom Duindam in de basis.

SJC was vanaf het begin de toonaangevende ploeg. Met een SDO, die consequent met 11 man achter de bal opereerde. En af en toe van daaruit plaagstootjes uitdeelde.

Na een half uurtje spelen leek er bij SJC meer onachtzaamheid in te sluipen. Met een schot net over de lat werd een waarschuwing afgegeven. Maar veel meer had SJC voor het rustsignaal ook niet te vrezen.

Ook na rust liet SDO zich niet verleiden om de verdedigende stellingen te verlaten. Na een uurtje spelen verslapte de concentratie bij SJC enigszins. Met inmiddels  Van Heijningen voor  de naar VVSB vertrekkende Timo Ruigrok kwam SJC wat onder druk. En deden zich 2 tot 3 kansjes voor SDO voor. Maar Robin Otten bleek niet te verschalken. In de 65e minuut moest hij met een safe redding brengen. En even later zag hij een inzet simpelweg over gaan. Nog wat later kwamen er heel bewuste wissels. De afscheidnemende Mike Verhoek en Dandy Steenvoorden, beiden goed voor ruim 250 wedstrijden in de SJC-elf, mochten onder luid applaus in de dug-out plaatsnemen. Voor hen kwamen  Juriaan van Duin en Rick van Dijk in de ploeg. De laatste liet zich direct gelden. Met een weergaloze actie en een keihard schot leek hij voor de verdiende treffer te zorgen Maar SDO kon op de lijn redding brengen. Even later kopte David Verweij  vanuit een corner net naast.

In het verdere verloop konden beiden ploegen nauwelijks aan tonen, recht te hebben op een overwinning. De 0-0 na het eindsignaal was daarom voor iedereen acceptabel.

Hierna  was er de gebruikelijke SJC-afterparty. Met heerlijke muziek, bijbehorende feestelijke drankjes, soms wat cadeautjes en natuurlijk de gebruikelijke boeketten bloemen voor het spelleidend trio. Natuurlijk volgde er een periode  van echte SJC-gezelligheid. Waarbij door de supporters afscheid genomen werd van de scheidende selectiespelers. Die allen, stuk voor stuk, belangrijk zijn geweest bij de geleverde prestaties. Ook de bestuurders eerden de helden.