Rijsoord vrij gemakkelijk langs Deltasport

Zaterdag staan er na een korte rustperiode weer wedstrijden in de Tweede Divisie op het programma. Een van die wedstrijden is Katwijk tegen Koninklijke HFC op sportpark De Krom.

Na een goede eerste helft van het seizoen is Katwijk terug te vinden op de derde plek. Ook de tegenstander HFC draaide een goede eerste seizoenshelft en staat op de zesde plek in de Tweede Divisie, en is misschien wel een outsider voor de titel. De competitie begint dus gelijk met een topper voor de bovenste plekken. Vorig seizoen won HFC op bezoek bij Katwijk in het slot van de competitie met 1-2. De Katwijkers zijn dus zeker gewaarschuwd voor de Haarlemmers.

De voorbereiding voor Katwijk werd in Nederland gedaan Ter afsluiting werd afgelopen zaterdag geoefend tegen de profs van RKC Waalwijk. Helaas voor de oranjehemden werd er met 3-0 verloren. Ondanks het verlies lijkt de ploeg klaar voor de tweede seizoenshelft. Koninklijke HFC heeft in tijdens de winterstop voornamelijk gebruik gemaakt om de contracten van acht spelers te verlengen, en er volgen er nog meer kondigt de club aan.

De wedstrijd Katwijk – Koninklijke HFC begint om 15.30 uur op sportpark De Krom. De wedstrijd wordt overigens ook live uitgezonden op FOX Sports.