bart-van-kruistum-quick-boys

Vandaag een nieuw item van Corona advies met en dit keer met Bart van Kruistum, de voorzitter van Quick Boys uit Katwijk. Bart komt uit de volleybal wereld en is hierin ook nog steeds actief als coach bij de vrouwen van V2B in Bergschenhoek.

banner_koningsport_small_VJ

Naast zijn functies al voorzitter en coach in de volleybal wereld is Bart actief als ondernemer in het vastgoedonderhoud. “Bij de club ben ik al meer dan 30 jaar lid van de sponsorgroep. Hiervoor was ik vijf jaar voorzitter van de businessclub en sinds twee en halfjaar voorzitter van deze club”.

Direct in het eerste jaar na het aantreden als nieuw bestuur promoveerde Quick Boys naar de tweede divisie wat ook gelijk een hoogtepunt was voor Bart als voorzitter. Het afgelopen seizoen gooide Corona roet zin het eten, maar het nieuwe seizoen was Quick Boys ook weer goed van start gegaan. “Momenteel staan we tijdens de lock down 2de in de competitie.  Een voortvarende start die straks hopelijk  weer een vervolg krijgt. De ambitie is om binnen vijf seizoenen uit te groeien tot een solide top 5 tweede divisionist”.

De club wordt overduidelijk het hardst getroffen in de financiën door het missen van verschillende inkomstenbronnen. Om de Club overeind te houden probeert de club waar mogelijk de leden te fêteren op allerlei voetbal gerelateerde activiteiten, maar vooral positief te blijven en het niet somber in te zien.

De nieuwe regel van trainen op anderhalve meter vind Bart prima. “Het is altijd beter dan niets, zeker in deze tijden”. Tijdens deze Corona crisis is er veel lof voor alle vrijwilligers op de vereniging, niemand uitgezonderd want iedereen doet zijn best.

Als laatste wordt er natuurlijke een toekomst verwacht waarin voetbal gecombineerd moet worden met het Corona virus, van Kruistum ziet dit als volgt voor zich. “Er dienen innovatieve oplossingen te komen om Corona buiten de deur te houden, bijv sneltesten bij de toegangspoort”.

Wij wensen Bart en Quick Boys veel succes als de competitie weer van start gaat!

Klik hier voor meer artikelen over Quick Boys
Klik hier voor meer informatie over Quick Boys