De trainingen in het amateurvoetbal zijn vaak pover bezocht en dan vooral bij de teams die uit komen in de kelderklasse. De redenen voor de afmeldingen zijn vaak grandioos. Het ene zwakke excuus heb je nog niet gehoord en de ander krijg je al om je oren. Wij nemen u mee naar de beste afmeldingen van het amateurvoetbal.

Webbanner VoetbalJournaal Robey-sportswear-teamkleding-teamwear

“Naar de verjaardag van mijn schoonmoeder”

Natuurlijk moet je iedereen kans pakken om een feestje te vieren, zeker na wat de laatste twee jaar hebben meegemaakt. Dit is echter wel een feestje die je lekker kilometertje of drie van je links moet laten liggen. Veel teamgenoten kunnen er ook niet bij dat jij gezellig je maten links laat liggen voor een de verjaardag van je van je schoonmoeder.

“Ik moet aan school”

Zo als we allemaal weten is school belangrijk je ontwikkelt je zelf op veel verschillende manieren. Wat je natuurlijk ook moet leren is plannen. Je hebt werkelijk waar de hele week de tijd, maar kan niet even anderhalf uur komen trainen. Dit heeft allemaal te maken met instelling van je en of je de top wilt bereiken van de kelderklasse.

“Ik ben te brak”

Dit is één van de reden waar je teamgenoten wel begrip voor kunnen hebben. Dat is vaak dan het feit dat je brak bent. Het anderen aspect en dat is dan niet op komen draven word door iedere amateurvoetballer verafschuwt. Je kan namelijk makkelijk met je brakke kop op het voetbalveld komen staan.

“Ben bij mijn vriendin”

Deze is heel erg vergelijkbaar met de eerste slechte reden. We snappen dat je je relatie moet onderhouden en dat dat heel belangrijk is. Maar om nou je voetbal training er voor aftezeggen is natuurlijk rond uit zwak.

“Ik ben nog geblesseerd”

Eigenlijk is dit de enige geldige reden die toegestaan is, maar dat je nou al zes weken geblesseerd bent aan je ego is natuurlijk ook een beetje overdreven. Blessures komen bij iedereen voor en het herstellen daar van kan ook lang duren. Alleen melken sommige spelers dit volledig uit. Die zie je na een tikje op de knie nooit meer terug.

klik op VoetbalJournaal voor meer artikelen.