Samenwerking met stichting Spieren voor Spieren

Festivalorganisatoren 4PM Entertainment & EA Events lanceren in samenwerking met een groot aantal profvoetballers waaronder Urby Emanuelson, Calvin Stengs, Desiree van Lunteren en straatvoetballer Soufiane Touzani deze zomer een reeks exclusieve voetbalkampen onder de naam: PLAY ON. Op verschillende amateurclubs in het hele land zullen vanaf de start van de zomervakantie voor het basisonderwijs, zowel 5-daagse als 1-daagse dagkampen (zonder overnachting) en clinics worden georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar.

 

De organisatie belooft een gevarieerd programma voor de deelnemers met iedere dag een speciale training of clinic van een bekende profvoetballer. ‘We  gaan  een  gekke  zomer  tegemoet  waarin  veel  Nederlanders  hun  vakantie  in  eigen  land  zullen doorbrengen’, aldus Mitchel Bovenlander van 4PM Entertainment. ‘Veel  jonge  kinderen  hebben  de  laatste  weken  binnen gezeten en kunnen nu weer naar school en mogen zelfs weer het voetbalveld op zonder de 1,5 meter regel. Daarnaast begint de competitie hier in Nederland pas na 1 september dus vonden we dit het ideale moment om samen met meerdere profs deze zomer een unieke voetbal-experience te bieden aan deze jonge voetballiefhebbers.’

Het programma tijdens de voetbalkampen bestaat volgens de organisatie uit doen, zien en beleven. Zo zijn er technische trainingen, mini-competities, voetbalspellen, voetbaldemonstraties van balkunstenaars, meet & greets met bekende profs en nog veel meer. Urby Emanuelson: ‘Op de trainingen bij onze profclubs maken we gebruik van de nieuwste technieken om beter te worden. Dat zien we eigenlijk in de bestaande voetbalkampen maar weinig terug. Hoe tof is het dat je ook als kind al gebruik kan maken van sommige van deze technieken?  ’Andere profs die clinics komen verzorgen zijn o.a. Bart Ramselaar, Orkan Kökcü, Kelly Zeeman, Joey Veerman, Hedwiges Maduro en Sven Botman.

Spieren voor Spieren

PLAY  ON.  gaat  een  samenwerking  aan  met  Spieren  voor  Spieren.  Van  elk  verkocht  ticket  gaat  een  vast  bedrag  naar deze stichting met als doel om een substantieel geldbedrag op te halen voor onderzoek naar spierziektes onder kinderen. Namens Spieren voor Spieren zullen Daley Blind, Jan Vertonghen, Luuk de Jong en Siem de Jong invulling geven aan een vast programmaonderdeel tijdens de kampen. Onder de noemer: ‘’Spieren voor Spieren -The Next Best’’ trainen deelnemers specifieke vaardigheden uit oefeningen die door het viertal zijn gemaakt. ’We zijn blij dat we deze zomer, waarin we minder bewegingsvrijheid  hebben,  toch  een  initiatief  hebben  gevonden  waarmee  we  iets  voor  Spieren  voor  Spieren  kunnen  doen’, aldus Daley Blind, ambassadeur van Spieren voor Spieren.

De organisatie geeft aan de kampen geheel corona-proof te kunnen organiseren. ‘Veiligheid en gezondheid gaat boven alles dus we nemen flink wat extra corona-maatregelen om dit te waarborgen. Zo is er een beperkte capaciteit aan deelnemers per locatie, staat hygiëne van zowel de deelnemers, begeleiders en materialen bovenaan, vinden de activiteiten plaats in de buitenlucht    en  wordt  er  afstand  gehouden  tussen  begeleiders  en  deelnemers’,  aldus  Mitchel  Bovenlander  (4PM Entertainment).

De kampen vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 09.00 -17.00 uur. Het eerste kamp vindt plaats in Amsterdam bij voetbalvereniging AFC in de week van 20 t/m 24 juli.  Er volgen daarna nog meerdere kampen bij voetbalverenigingen in de rest van Nederland. Een ticket voor een 5-daags kamp is €299,-inclusief tenue, lunch, drinken en tussendoortjes. Voor een enkele  dag  zijn  de  kosten  €75,-.  De volledige  kalender  is  te  vinden  op  de  website. Aanmelden  kan  nu  via www.playonvoetbal.nl.

—————————————————————————————————————–

Meer informatie:

4PM Entertainment

Mitchel Bovenlander

Mitchel@4pmentertainment.nl

+31 (0)6 27012216

+31 (0)20 370 4633

Over 4PM Entertainment

4PM Entertainment is een Nederlandse evenementenorganisatie. Het gebruikt muziek, eten & drinken, de beste locaties en feestdagen om mensen samen te brengen. Jaarlijks organiseert het meer dan honderd evenementen voor circa 500.000 bezoekers.

4PM Entertainment gelooft dat feestdagen er zijn om er het beste uit te halen, en dat ogenschijnlijk normale dagen kunnen veranderen  in  onvergetelijke  herinneringen.  Zo  is  Kingsland  al  jaren  hét  festival  van  Koningsdag,  en  viert Amsterdam Bevrijdingsdag al 5 jaar op Het Amsterdams Verbond. Daarnaast is 4PM marktleider in het all ages-segment met merken als FRIS en We Are The Future.

Sinds een aantal jaar verbreedt 4PM haar activiteiten richting cultuur, sport en familie. Dit heeft tot op heden geleid tot Het Amsterdamse Winterparadijs, Het Amsterdamse Terrassen Festival en Helden van Oranje.

 

Klik hier voor een ander artikel.

Klik hier voor meer informatie over 4PM Entertainment.

Klik hier voor meer informatie over EA Events.