vv-SCO

Na een vroegtijdige annulering vanwege het coronavirus kan de Rowij Jeugdvoetbalweek 2020 alsnog in aangepaste vorm doorgang vinden en inschrijven is weer mogelijk!

Hierbij willen we alle sportvrienden informeren over het feit dat we de toezegging van zowel SCO als de gemeente Oosterhout hebben gekregen om een aangepaste voetbalweek te organiseren. We zijn enorm blij en trots dat we het op korte termijn hebben kunnen regelen en vanaf heden is het mogelijk om jezelf weer in te schrijven voor de voetbalweek.

Er is een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk omdat we zorg dienen te dragen over het maximum van 100 personen op een terrein. We begrijpen als geen ander dat het een vreemde situatie is, maar we willen heel graag onze handen uit de mouwen steken om alsnog een voetbalweek te organiseren.

Deelnemen kan op maandag en woensdag of dinsdag en donderdag. Per twee dagen kunnen 80 kinderen deelnemen van 09:00 tot 13:00 uur geheel conform de voorschriften van de overheid en het RIVM. Twee dagen deelnemen kost 35 euro en hiervoor ontvangt de deelnemer een compleet tenue, bal, drinken en wat lekkers!

Inschrijven kan via http:// www.jeugdvoetbalweek.nl /. In verband met het bestellen van de kleding willen we u vragen dit zo snel mogelijk te doen. Heeft u vragen over de voetbalweek? Voel uzelf vrij om ons te benaderen, we beantwoorden uw vragen graag. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website of onze facebook pagina: Jeugdvoetbalweek Oosterhout.

Met sportieve groet,

Stichting Jeugdvoetbalweek Oosterhout

 

Klik hier voor meer informatie over vv SCO.

Voor een ander artikel over vv SCO, klik hier.