papendrecht-veteranen

Nu de 1,5-meterregel voor buitensporten niet meer in acht genomen hoeft te worden, kunnen de Zondag veteranen van VV Papendrecht op vrijdagavond weer gewoon partijen zonder afstand te houden. Al nam een enkeling het zekere voor het onzekere en verleende een ‘aanstormende’ tegenstander vrije baan.

swapphone 1

Voorafgaand aan het voetballen kan doelman Rob onder vuur genomen worden. Al doen dat uitsluitend de mensen met een goed schot. De rest gaat liever wat kletsen. Met name vanaf 11 meter is Rob lastig passeerbaar. Bij een strafschop tegen hoeft Zondag VE1 zeker niet te wanhopen met zo’n penaltykiller op goal.

Rob is niet altijd beschikbaar en dus moet soms iemand anders op het doel. Peter Lu. ging enige tijd tussen de palen staan en dat ging hem verrassend goed af. Beter dan voetballen waarin Rob aanmerkelijk beter is. Het is beslist een optie om ze tijdens een wedstrijd eens van positie te laten wisselen.

Voormalig topspeler (met de nadruk op voormalig) A. van T. was ook een keer aanwezig. Hij kwam aanzetten op sandalen. Die kan hij wellicht de volgende keer beter aandoen tijdens het voetballen, aangezien dat nooit slechter kan gaan dan op voetbalschoenen. Al is het voor sommigen makkelijker praten, aangezien zij (en terecht) zelden bij het spel betrokken worden. En dan kan je ook weinig fout doen natuurlijk. Wim was er weer voor de derde helft, maar voetballen kan hij voorlopig vergeten. Hij heeft in een arm meerdere slijmbeursontstekingen, veroorzaakt door monotone bewegingen, lees: regelmatig hijsen. Het naar binnen gieten van gele rakkers blijkt echter met zijn andere arm ook prima te gaan.

De GKL kondigde aan dat Gerrit met groot nieuws zou komen. Het was echter wat voorbarig. Gerrit heeft besloten de publicatie van zijn memoires en overpeinzingen tot nader order op te schorten. Wel groot nieuws is het feit dat Piet besloten heeft de Zondag veteranen in het nieuw te steken. Dus moest uitgebreid gepast worden. Het leek wel een heuse modeshow, al ging de een dat beter af dan de ander. Overigens bleek menigeen niet alleen honger naar de bal te hebben gehad. Enkele keren werden maten opgegeven die je normaal alleen in speciaalzaken tegenkomt.

De Zondag eranenveteranen stemmen de trainingsavond als het enigszins kan af op de weersverwachting. Zo stelde de GKL een keer voor om een kwartier later te beginnen vanwege een regenbui. Aangezien verder op de buienradar voor de uren daarna in de verste verte geen buien te zien waren, leek een rustige avond gegarandeerd. De training was echter nog niet afgelopen, of een enorm onweer barstte los inclusief moessonachtige regen. Dus niet alleen tijdens het voetbal, maar ook bij de buienradar liet de techniek ons in de steek. Heel wat mensen kwamen druipend thuis, niet bepaald tot genoegen van het thuisfront. En het was nota bene de tweede keer. Niet alleen de Zondag veteranen moeten derhalve dringend aan verbeteringen werken.

Bron

Klik hier voor meer informatie over VV Papendrecht
Voor meer artikelen van VV Papendrecht klik hier