cion-vfc

Afgelopen weekend een dagje CION tegen de zondag voetballers van VFC Zondag. Het 2de trapte de eerste wedstrijd af tegen de Kwekkers om 11:00 onder leiding van het nieuwe trainersduo Buuron/Bereket.

In de basis debutant Sven Bravenboer en verders de bekende gezichten die het 2de al jaren dragen. CION kwam op een 0-1 achterstand door onoplettendheid achterin maar herstelde knap door na de rust de stand om te draaien naar een 2-1 voorsprong met doelpunten van, CION 3 gastspeler, Sven Lispet en een schitterende goal van spits Yuval vd Bend! In de 2de helft viel nieuwkomer Faruk Fakili in en na de, terechte, 2-2 van VFC Vlaardingen floot de goed fluitende leidsman af.

Het eerste trapte om 14:00 af, enkele wijzigingen in de basiself ten opzichte van de vorige wedstrijd en ondanks de hitte een gretig CION die zich wilde bewijzen. Al snel keek CION naar een 3-0 voorsprong aan door doelpunten van pizza koning Royama Ibrahim en 2 x de kersverse vader Danny Koetsier. VFC deed nog wel wat terug maar kon geen vuist maken. Uiteindelijk zorgde Joey vd Velden met zijn doelpunt voor de 4-1, wat tevens de eindstand was. Heugelijk feit was dat Giliano Wijnaldum zijn debut maakte voor de equipe van trainer Ricky vd Bergh.

Op naar volgende week waar ons eerste de degens kruist met Hillegerberg en het tweede tegen het nieuwe opgestarte Excelsior’20 zaterdag 2.

Klik hier voor meer informatie over CION
Voor meer artikelen van CION klik hier