Sportline Isotonic Boost is de eerste volledig biologisch gecertificeerde isotonische sportdrank op de Nederlandse markt. Wat het product tevens uniek maakt is de XO sluiting. Hierdoor is het blikje hersluitbaar en ideaal om onderweg mee te nemen. Sportline Isotonic Boost is een drank op basis van 100% bronwater en koolzuurvrij gemaakt door D-Drinks NL

Sportline Isotonic Boost is laag in calorieën en suikers en bevat geen smaak- kleur en conserveringsmiddelen. De frisse citroensmaak maakt het naast een functioneel product ook een heerlijk verfrissende dorstlesser.

Isotonische functionaliteit
Tijdens het sporten verliest het lichaam vocht en mineralen. Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling brengt Sportline Isotonic Boost de vochtbalans in je lichaam weer snel op peil. Een isotonische werking betekent dat de concentratie van mineralen en koolhydraten in evenwicht is met de stoffen in het bloed. Hierdoor worden het vocht en de energie optimaal opgenomen door het lichaam. Kortom, de vochtbalans in het lichaam wordt weer snel op peil gebracht en de dorst goed gelest.

Duurzaamheid
Sportline voldoet aan de principes van de ‘circulaire economie’ met betrekking tot recycling en hergebruik en draagt hiermee graag haar steentje bij aan de natuur.

Wil jij Sportline proberen? Sportline Isotonic Boost is o.a. verkrijgbaar bij Plus & Jumbo supermarkten en vele sportclubs door heel Nederland.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u terecht bij D-Drinks Nederland, Isabelle Vissers, isabelle@d-drinks.nl, +31 (0)88 111 3600, www.d-drinks.nl.

En via: www.sportlinesportdrinks.com