Stadions, spelers, stedentrips

Voetbal. De sport waar ons hart sneller van gaat kloppen. Van de amateurvelden tot de grote stadions: het maakt ons niet uit. Wij vinden het allang prima, als we de bal maar zien blijven rollen. Ondanks dat voetbal de grootste sport ter wereld is, kan het nog knap lastig zijn om een voetbalwedstrijd in het buitenland te bezoeken. Om dit probleem op te lossen zijn er zijn er verschillende voetbalreisbureaus opgericht.

Op reis naar Camp Nou, Anfield en het Bernabéu

Deze voetbalreisbureaus verzorgen, je verzint het niet; voetbalreizen. Voetbalreizen worden steeds populairder, en terecht. Een weekendje weg met vrienden, familie of teamgenoten een lekker potje voetbal kijken bij de grootste clubs ter wereld. Wat lokale bezienswaardigheden langs, goed stappen in een stad als Londen of Barcelona, en om de reis compleet te maken natuurlijk de wedstrijd. Klinkt goed, toch?

Hand in hand, kameraden

Wij zijn zo’n voetbalreisbureau. Wij zijn Equipo Voetbalreizen, en trots partner van VoetbalJournaal. Samen slaan we de handen ineen om zoveel mogelijk Nederlandse voetballiefhebbers, zoals jij, op reis te kunnen sturen naar clubs als FC Barcelona, Liverpool en Real Madrid.

Wat houdt zo’n voetbalreis in?

Goede vraag. Je voetbalreis is eigenlijk een weekendje weg, met als hoogtepunt een wedstrijd van een club naar jouw keuze. Je krijgt dus je kaarten naar de wedstrijd, je boekt je hotel en eventueel een vlucht allemaal via onze website. Het is super eenvoudig. Een intikkertje, zelfs.

Droom je ervan om Virgil van Dijk zijn mannetje uit te zien schakelen bij Liverpool? Frenkie de Jong die wegdraait bij Modríc in een Clásico? Dit is je kans.

Ga naar Equipo Voetbalreizen, kies een wedstrijd uit en boek je reis. Maak je klaar voor een weekend vol vreugde en onvergetelijke herinneringen voor later.