Nationale Sport Vak Beurs

Het Sportakkoord, Verduurzaming van de Sportaccommodaties, Green Deal 2020 en een Gezonde Sportkantine; onderwerpen waar sportambtenaren en sportbestuurders uit Nederland dagelijks mee bezig zijn. Maar wat betekent het Sportakkoord nu precies voor een gemeente? En hoe kunnen wij als bestuurders van een sportvereniging zorgen voor een Gezonde Sportkantine?

Tijdens de 8ste editie van de Nationale Sport Vakbeurs krijg je antwoord op deze vragen. Dit jaar staat kennisdeling centraal, met als hoofdthema’s Sportaccommodatie & Sportvereniging van de Toekomst.

Op het hoofdpodium is het mogelijk om op ieder moment van de dag presentaties bij te wonen over deze actuele onderwerpen. Zo hebben de Nationale Sport Vakbeurs en NOC*NSF de handen ineengeslagen om uitgebreid in te gaan op Het Sportakkoord. Ook is de KNVB aanwezig om meer informatie te verschaffen over de Groene Club; het sport brede initiatief om sportaccommodaties te verduurzamen. En ook NGAgolf is aanwezig om je bij te praten over de laatste ontwikkelingen binnen de Green Deal 2020.

Het maatschappelijk doel is helder; iedereen moet kunnen sporten in een veilige, gezonde en duurzame omgeving!

De Nationale Sport Vakbeurs vindt plaats op woensdag 13 & donderdag 14 november 2019 in de Evenementenhal in Gorinchem. De beide beursdagen én het kennisprogramma zijn door middel van gratis toegangskaarten kosteloos te bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.nationalesportvakbeurs.nl