Kayleigh van Dooren speelt komend seizoen voor FC Twente Vrouwen. De 21-jarige middenveldster komt over van PSV en tekende in De Grolsch Veste een contract voor twee seizoenen.

Kayleigh van Dooren speelde tot 2018 voor CTO Eindhoven en maakte vervolgens de overstap naar PSV. Tijdens haar jeugdjaren speelde Van Dooren voor RKVVO uit Veldhoven. Na drie seizoenen in Eindhoven te hebben gespeeld vervolgt de middenveldster vanaf het nieuwe voetbaljaar haar carrière bij landskampioen FC Twente in Enschede.

“FC Twente voelt op dit moment als de juiste stap in mijn carrière”, vertelt Kayleigh van Dooren. “FC Twente heeft een voetballende ploeg en een visie die mij aanspreekt. De gesprekken die ik heb gehad met FC Twente gaven me een goed gevoel en vertrouwen. Ik wil ook bij dit team graag prijzen winnen en hoop een mooi Champions League avontuur neer te zetten. Mijn persoonlijke doel is om mezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Ik denk dat FC Twente de juiste club is om deze doelen te verwezenlijken en ben heel blij met deze stap.”

Bron & Foto: FlowSports

Klik hier voor meer FlowSports artikelen.
Meer weten over FlowSports? Klik hier.