Ayman Ben Omar (19) voetbalt al sinds zijn 4e bij Unitas’30. In de C jeugd is hij één jaar naar RBC gegaan. Na dat jaar is hij ook gelijk terug gekomen naar Unitas’30. waar hij het veel meer naar zijn zin had. Daarna heeft hij de jeugd normaal doorlopen altijd in de selectie gevoetbald en dit is zijn eerste jaar bij het eerste van Unitas’30.

verfhuys-breda

Ayman vind het jammer dat alle wedstrijden stil zijn gelegd. Hij had graag nog door gevoetbald. Voetbal is namelijk in zijn ogen het leukste wat er is. Ayman snapt el dat de gezondheid boven het voetballen gaat omdat de gezondheid wel belangrijker is.

De start van Unitas’30 dit seizoen was niet goed, het lukte allemaal net niet. “We hebben de eerste 3 wedstrijden verloren. En geen van deze wedstrijden hadden we hoeven verliezen. De laatste wedstrijd voor de stop hebben we wel gewonnen.” Het team ging net de goede kant op. Jammer dat deze stop er tussen kwam anders hadden ze de goede lijn waarschijnlijk door kunnen trekken.

 Om fit te blijven moet je genoeg trainen en genoeg in beweging blijven.Ik voetbal nog vaak buiten met vrienden. Dit zorgt er ook voor dat je fit blijft. Dit gaat alleen moeilijk nu met de maatregelen. Ik ga voor mezelf hardlopen of naar de sportschool om fit te blijven.”

Ayman heeft ook tips om goed fit te blijven tijdens de corona stop zonder wedstrijden. “zorgen dat je goed Voor jezelf gaat trainen is denk ik het belangrijkst. Ervoor zorgen dat je niet stil staat en achter gaat lopen op je eigen conditie want dan moet je dat weer opnieuw oppakken als het seizoen weer start.”

Wij vroegen aan Ayman wie voor hem een voorbeeld voetballer is waar hij tegen op kijkt. “Ronaldo is naar mijn mening het beste voorbeeld. Hoe hij leeft voor de sport is ongelooflijk knap. Hij is altijd fit en zelden geblesseerd.”

Ayman hoopt dat de competities zo snel mogelijk worden hervat en dat we dit keer de hele competitie af kunnen maken. Hij hoopt dat we in januari weer van start kunnen en dat we dan gewoon door kunnen tot het einde van de competitie.

 

Klik hier voor meer artikelen over Unitas’30.
Klik hier voor meer informatie over Unitas’30