Vlijmense Boys

Wesley Paaijmans (35) speelt op dit moment voor Vlijmense Boys als verdedigende middenvelder. Bij Vlijmense Boys is hij op zijn vijfde begonnen met voetbal. Hij bleek talent te hebben, want hij werd gescout door PSV. Hier mocht hij één jaar voetballen, waarna hij naar FC Den Bosch vertrok om hier tot de beloften te komen. Daarna kwam hij terecht bij OJC Rosmalen waar hij zijn debuut mocht maken op zijn 19e. Na OJC was Wesley nog tien jaar actief bij NIVO Sparta voordat hij weer terugkeerde bij Vlijmense Boys.

De middenvelder die ook wel bekend staat als ‘de sloper’ wilt zijn ervaring komend seizoen overbrengen op de jongere spelers. “Ik wil dit seizoen van waarde zijn voor de ploeg met mijn ervaring, daarnaast wil ik graag fit blijven zodat ik nog veel wedstrijden kan spelen. Met het team hoop ik dit seizoen te eindigen in de top 6. Het is een jonge groep en na een jaartje ervaring bij het team denk ik dat we weer stappen omhoog kunnen maken. Mits de groep grotendeels fit blijft.”

Afgelopen weekend werd er bij VFC Zwaluw gelijkgespeeld in een spannende wedstrijd.
“Over heel de wedstrijd gezien had VFC Zwaluw de betere kansen. Maar wat betreft het veldspel was het redelijk gelijk. Uiteindelijk mooi dat ik belangrijk kon zijn met mijn doelpunt en dat we er een gelijkspel uit hebben gesleept tegen een goede tegenstander. Man of the match vond ik Andrew. Hij heeft hun gevaarlijkste speler nog steeds in zijn broekzak zitten volgens mij” grapt Wesley.

Komende zondag wordt er in eigen huis tegen de huidige nummer één, CHC gespeeld.
“Deze wedstrijd is voor ons een mooie uitdaging om te kijken waar we staan. CHC is de titelkandidaat van dit seizoen, daarom gaan we uiteraard voor de volle drie punten. Een voorspelling durf ik niet te geven.”

De wedstrijd uit de 3klasse C zal zondag plaatsvinden op sportpark de Hoge Heide.
Scheidsrechter D.R.H. Drost zal het duel tussen Vlijmense Boys en CHC om 14:30 starten.