victoria'03

Brian Hellemons (22) speelt als middenvelder voor Victoria’03. Hij speelt al vanaf zijn zesde voor de club en heeft hier dan ook de gehele jeugd doorlopen. Op zijn 17emocht hij zijn opwachting maken voor het eerste elftal. Daarna maakte Brian de overstap naar MOC’17 om het op een hoger niveau te proberen. Na twee jaar bij MOC’17 is hij dit seizoen weer terug op het oude nest.

Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe doelstellingen, zo heeft Brian die ook. “Dit jaar wil ik zoveel mogelijk spelen en proberen belangrijk te zijn voor het team. Het zou daarnaast lekker zijn als ik zelf ook een aantal goaltjes kan meepikken. Met het team mik ik op een top vijf eindklassering. We zijn goed begonnen, maar ik schat ons niet in als titelkandidaat. Ik denk ook niet dat dit realistisch is als je er vorig seizoen maar net in bent gebleven. Wel denk ik dat we met de nieuwe spelers en een goede staf bovenaan mee moeten kunnen draaien.”

Afgelopen wedstrijd werd er in eigen huis gelijkgespeeld tegen VVR. “Het was een matige wedstrijd vanuit onze kant. We waren erg slordig aan de bal en kregen door onoplettendheid een onnodige goal tegen. Gelukkig wisten we dit om te buigen tot een 1-1. In de tweede helft kregen we nog kansen om de tweede goal te maken, maar deze gingen er helaas niet in. Wat misschien ook wel te veel was geweest gekeken naar het spelbeeld. Één van de enige die zijn niveau haalde was Nemanja Pejovic. Hij zorgde ervoor dat we achterin nauwelijks in de problemen kwamen als VVR omschakelde. Daarom vond ik hem de man of the match.”

Komend weekend mag Victoria’03 op bezoek bij Schijf. Brian denkt dat het een lastige wedstrijd gaat worden. “Ik verwacht een stug Schijf, wat thuis voor iedere tegenstander lastig is om te verslaan. Zundert heeft het hier dit jaar al lastig gehad, wat ik toch als goede ploeg inschat en daarnaast zal schijf zich willen herstellen van de nederlaag van afgelopen weekend tegen SC Gastel. Toch verwacht ik dat als wij ons eigen niveau halen wij in staat zijn om te winnen van Schijf. Daarom gok ik op een nipte 1-2 overwinning.”

Zondag 20 oktober om 14:30 zal de wedstrijd tussen Schijf en Victoria’03 plaatsvinden op sportpark De Zoek.