Optimale snelheid. Acceleratie. In een pijlsnelle beweging de tegenstander op het verkeerde been. Bijna vliegend over het gras. Lichtvoetig en vlijmscherp. Nike levert de beste voetbalschoenen en de nieuwste versie van de Nike Mercurial is daar het bewijs van. Een schoen bestemd voor de elite van de sport.

Snel en flexibel hebben Cristiano Ronaldo en Neymar jr uitgevonden en verbeterd. De supersterren op de Europese velden zijn alom gevreesd en geven altijd thuis. In goals, assists, spektakel en in volle stadions. Dit seizoen maken zij gebruik van de krachten van de Nike Mercurial. Onovertroffen huwelijken tot gevolg.

Ronaldo maakte de overstap naar Juventus. Verrassend? Gewaagd? Gemotiveerd in ieder geval. De Portugese doelpuntenmachine is vastberaden om zijn prijzenkast uit te breiden met Italiaanse trofeeën. Hij gaat met de grootmacht uit Turijn voor de Scudetto, de Italiaanse beker en de Champions League. Zijn komst betekent veel voor de club. En voor hemzelf. In het noorden van Italië wil hij meer dan de verkoop van shirts aanjagen. Hij wil de sterren op het zwart-wit schieten.


Met het Flyknit-bovenwerk van de Nike Mercurial heeft Ronaldo iets unieks in huis. Het model levert een perfecte pasvorm en een uitmuntend balgevoel. Een lichte plaat op de voorvoet van de schoen rekt mee voor de optimale snelheid. Bij iedere stap van de aanvaller. Als een tweede huid omsluit deze schoen zijn voet en de bal is daardoor nog meer verbonden aan zijn lichaam.

Misschien is het nog wennen aan zijn nieuwe teamgenoten. Niet aan de Mercurials van Nike. Schoenen die hem leveren wat hij verlangt: precisie bij hoge snelheid en optimale balcontrole bij alle omstandigheden.

Ook Neymar jr geniet de voordelen van de Mercurial. Een lichte schoen, een scherpe schoen en een doelgerichte schoen. Uit zijn sierlijke acties en onwaarschijnlijke lichaamsbewegingen blijkt het comfort van de Mercurial. Het model beweegt bij iedere beweging van de voet mee met de speler. Zonder in te leveren om precisie en balgevoel. De V-vormige noppen geven grip. Bij sprinten en stoppen. Keer op keer op keer.

In Parijs neemt men met niets minder genoegen dan de Cup met Grote Oren. Neymar is het met zijn team aan zijn stand verplicht. In de competitie staat zijn Paris Saint-Germain al op ruime voorsprong van de concurrentie en het gat lijkt al te zijn geslagen voor de titel. De focus kan binnenkort op Europa.


Bovendien is Neymar jr. weer fit. Als nooit tevoren. De Flyknit-technologie in de Mercurial is zijn geheim voor de bijna onzichtbare pasvorm en een schoen die aanvoelt als een sok. Neymar is de elite en gaat dat de komende jaren ook blijven. Het speciaal geweven bovenwerk van de Mercurial, met statische eigenschappen, zorgt voor extra structuur en duurzaamheid.

Nike Mercurial staat voor een naadloze constructie en is een symbool voor nauwkeurigheid en snelheid. Een schoen voor de besten. Wanneer haak jij daarbij aan?
De Mercurial
 op Sportshowroom.nl blinkt uit in de etalage. Toetreding tot de elite is nog nooit  zo dichtbij geweest.  

Geef een reactie