Het was me een weekje zeg, alle interviews zijn geweest en wat heb ik toch gelachen. Dit mag dan het laatste artikel worden over de club, waar ik in de tussentijd toch wel een bepaalde liefde voor heb gekregen. En eerlijk gezegd neem ik aan u ook!
Een week waarin alles in het teken stond van de voorbereidingen voor het kampioenschap, en festiviteiten.
Maar die wedstrijd zondag moet natuurlijk wel ‘even’ gewonnen worden. De tegenstander uit Nispen is in vorm, en winnen laatste tijd wedstrijd na wedstrijd.
Een wedstrijd der titanen van de vierde klasse, een wedstrijd die voor D.S.E wellicht de geschiedenisboeken in kan.

Ik heb de belangrijkste pioniers om het kampioenschap l binnen te halen, gesproken! Een simpele conclusie is gemaakt door mij om te zeggen dat als keeper Coen Jansen de 0 kan houden en de blonde wervelstorm Cas Nooren scoort,  het kampioenfeest kan beginnen. Dat geregel ligt dan weer in handen van Jeffrey Mathijssen. ‘’Ik heb een illuster rijtje aan D.S.E.’ers mogen spreken”
O’ja ik vergeet iemand  ‘de Faab’ het belangrijkste voor hem is, dat hij op tijd uit het café is om de wedstrijd te kunnen spelen.

Ik sta persoonlijk zondag om 14;30 langs de lijn aan de olympiade 25, Etten-Leur, en ik zal vast niet alleen zijn. Een ovatie aan mensen langs de lijn, met verschillende sfeeracties, en een mogelijk kampioensfeest als gevolg. De ploeg uit Etten-Leur moet dan wel op een voorsprong staan na 90 minuten voetbal.

Ik wens D.S.E heel veel succes, en hoop natuurlijk stiekem ook op een goed kampioensfeest. Al heb ik hier weinig zenuwen over. Ik weet wel dat dit goed gaat komen!

Ook wil ik alle lezers erg bedanken voor het massaal delen, en liken van alle artikelen deze week!
ik vond het super leuk. En ik hoop dat u ook geamuseerd bent!

Nick Buiks
VoetbalJournaal