Over het VoetbalJournaal
VoetbalJournaal is dé plek voor het laatste amateurvoetbalnieuws en leuke filmpjes uit het Nederlandse amateurvoetbal. Het VoetbalJournaal maakt geen onderscheid in club, geslacht of niveau.

Ons team ademt voetbal. Iedere medewerker is zelf regelmatig op het veld actief óf heeft ooit gespeeld. Kortom, we kennen de kneepjes van het spel en weten wat een voetbalhart sneller laat kloppen. Wij zijn ervan overtuigd dat het (amateur)voetbal een positieve bijdrage levert aan zowel het leven van alle voetballers en betrokkenen als aan de maatschappij. Daarom willen wij dit graag een podium geven!

De voetbalkrant
Het VoetbalJournaal brengt al sinds 2006 in meer dan 28 regio’s en ongeveer 500 clubs, twee keer per jaar, dé regionale amateurvoetbalkrant uit. In deze krant worden achtergronden en verrichtingen van de amateurvoetbalverenigingen geplaatst. Elke betrokken vereniging heeft een eigen redactionele pagina met interviews met onder andere spelers, trainers, bestuurders, jeugdspelers, dames, vrijwilligers en andere belanghebbenden. Het is een echte krant voor én door voetballers. Elk halfjaar worden huis-aan-huis 1.2 miljoen huishoudens bereikt met de verschillende edities.

Het VoetbalJournaal Online
Op de website staan de digitale versies van de voetbalkrant, de nieuws feed en het videoplatform centraal. Zo kun je op je gemak het laatste voetbalnieuws lezen en genieten van de leukste, mooiste en meest humoristische filmpjes uit het Nederlandse amateurvoetbal. Heb jij zelf interessant of leuk amateurvoetbalnieuws of heb je een voetbal gerelateerd filmpje? Neem dan vooral contact op met ons!

Leerbedrijf
VoetbalJournaal hecht veel waarde aan de ontwikkeling van scholieren. Naast het intern opleiden van eigen medewerkers zijn wij een erkend leerbedrijf waar studenten stage kunnen lopen of kunnen afstuderen.

Economie en administratie
o Medewerker marketing en communicatie (niveau 4)

Handel, mode en ondernemerschap
o (Junior) accountmanager (niveau 4)
o Commercieel medewerker (niveau 3)

Media en vormgeving
o Mediamanager (niveau 4)
o Redactiemedewerker (niveau 4)