Eerste dameselftal v.v. Geldrop kampioen

0
451

Het eerste dameselftal van v.v. Geldrop ging afgelopen zondag op bezoek bij de enige overgebleven concurrent om het kampioenschap: De Bocht ’80.

De Bocht ‘80 begon fel aan de wedstrijd, maar v.v. Geldrop kon in de eerste helft een licht veldoverwicht opbouwen. Na een paar waarschuwingsschoten van v.v. Geldrop was het Lieke van Vegchel die 0-1 maakte na een knappe actie van Mellanie Verdel. Na rust bleef v.v. Geldrop op zoek gaan naar een meer geruststellende voorsprong. Deze werd gemaakt door Sanne Noijen na een slippertje van de verder uitstekende keepster van De Bocht. Hiermee was de weerstand gebroken en Geldrop liep uit naar 0-4 door doelpunten van Mellanie Verdel.

Vrouwen 1 is het hiermee gelukt om in haar eerste seizoen meteen het kampioenschap in de 7e klasse binnen te halen.