Zondag neemt Goes het in zijn eigen huis op tegen Quick ’20. Goes dat op een mooie tweede plaats staat, zal er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen en daarmee hun positie te behouden.

Promovendus Goes is dus goed in vorm, kijkend naar hun huidige tweede plaats. De laatste twee wedstrijden hebben ze gewonnen, en deden dit zelfs zonder een doelpunt te incasseren. De eerste van die twee overwinningen sprong vooral in het oog. Het was de thuiswedstrijd tegen ADO ’20 die overtuigend met 5-0 werd gewonnen. Vorige week won het van EVV in een uitwedstrijd in een ‘zakelijke overwinning’. In totaal heeft goed nu zes overwinning behaald, terwijl er twee keer verloren werd.

De bezoekers bivakkeren momenteel in de onderste regionen. Quick ’20 staat 17e van de 18 ploegen in de derde divisie op zondag. Zoals die plaats op de ranglijst doet vermoeden, zijn er nog maar weinig punten verzameld door de ploeg uit Oldenzaal. Één wedstrijd hebben ze gewonnen, nog één gelijkgespeeld, terwijl de andere zes wedstrijden werden verloren. Het lijkt er dan ook niet op dat de eerste uitzege zal plaatsvinden tegen het sterke Goes.

De wedstrijd wordt zondag om 14:30 gespeeld in Goes op het Sportpark Het Schenge.

 

Geef een reactie