SC Monster verspeelt weer drie punten

Tot vier keer toe een voorsprong verspelen in de slotfase van een wedstrijd, het overkomt SC Monster dit seizoen nogal eens. DOCOS (3-3), Te Werve (2-2), HVC ’10 (2-2) gingen RCL uit Leiderdorp (1-1) voor. Het over de streep trekken van een wedstrijd is dus een kwaliteit te noemen die SC Monster mist. 

Op sportpark Polanen begon SC Monster sterk en pakten het meteen het initiatief. Onder aanvoering van de ijzersterke as bij de thuisploeg werd veelvuldig de aanval gezocht en de openingstreffer kon niet lang uitblijven. Na veel kansen, en een verdediging waar niet door te komen was, bleef het toch 0-0. Van Maanen was met een schot op de paal heel dichtbij maar de verdiende voorsprong  kwam niet op het scorebord.

In de tweede helft kwam ook RCL af en toe gevaarlijk door, maar waren de grootste kansen wederom voor de gastheren. Michiel van den Bos kopte uit een hoekschop tegen de lat en zo leek het boeiende duel toch af te stevenen op 0-0. In de 88e minuut, toen vrijwel niemand het meer verwachtten, werd de wedstrijd dan toch opengebroken. Met een verre trap werd Van Maanen bereikt, een kopduel deed de bal de lucht in gaan. vervolgens kwam de bal bij Van Maanen, die de bal met een volley vanaf een meter of tien razend knap met het rechterbeen binnen knalde: 1-0. Dit zou niet meer missen kunnen gaan voor Monster, maar dat gebeurde wel. RCL speelde alles of niets en dat resulteerde in de blessuretijd nog in een laatste corner die werd benut en er dus een 1-1 op het scorebord stond.

Komend weekend speelt Monster tegen Voorschoten’97. RCL speelt tegen Soccer Boys.

http://indoorpretpark.nl