Tijdens de jaarlijkse sponsoravond van Sportclub Monster vond donderdagavond 15 november officieel de heropening van de Business Club De Heeren van Polanen plaats. De 2 hoofdsponsoren van Sportclub Monster (P. Looije Verpakkingen en Hecmar B.V.) tekenden tijdens deze mooie avond het lidmaatschap voor de Business Club ‘De Heeren van Polanen’.

Na de promotie van het eerste elftal in het seizoen 2017-2018 naar de 2e klasse kwam het idee naar voren voor het heroprichten van de Business Club De Heeren van Polanen. Met de extra financiële middelen hoopt Sportclub Monster op dit niveau te kunnen blijven presteren. Om de vereniging als geheel naar een hoger niveau te tillen, zijn extra middelen nodig. Het hoofddoel van de Business Club De Heeren van Polanen is het ondersteunen van de jeugd en de senioren.

 Business Club ‘De Heeren van Polanen’

Business Club De Heeren van Polanen bestaat uit een zelfstandige groep bedrijven, die uit zakelijke overwegingen en sportieve gevoelens de voetbalafdeling van Sportclub Monster sponsort. Het is een geweldige combinatie van enerzijds de voetbalsport en anderzijds het zakelijk netwerken tussen ondernemers. Daardoor ontstaat voor beiden een win-win situatie.

 Sportclub Monster

Sportclub Monster is een groeiende voetbalvereniging in het Westland, opgericht in 2012. Sportclub Monster is een fusie tussen VV Monster (opgericht in 1945) en SV Polanen (opgericht in 2007, voorzetting van RKSVM, opgericht in 1947). De club heeft in totaal elf senioren, drie dames, drie meisjes, elf junioren en negentien pupillen teams. Zie voor meer informatie de website: www.sportclubmonster.nl.

Geef een reactie