Zoals u wellicht wel weet bestaat v.v. Hellevoetsluis bestaat op 9 mei 2019 maar liefst 100 jaar! Voorwaar een knappe prestatie, zeker in deze tijd waarin veel clubs het (financieel) moeilijk hebben, samengaan of zelfs helemaal verdwijnen.

Uiteraard laten wij dit heuglijke feit niet ongemerkt voorbijgaan. Op zondag 5 mei trappen wij af voor een hele feestweek. Hieronder treft u het programma, wij nodigen u graag uit van de diverse activiteiten verslag te doen.

 Zondag 5 mei om 16.00 uur: Wethouder Peter Schop stelt een klok in werking die van 100 uur terugtelt naar 0. Op donderdag 9 mei om 20.00 uur moet de klok op 0 staan. Het in werking stellen van de klok doen wij in aanwezigheid van onze buurtbewoners en leden. Met de aanwezigen zullen wij het glas heffen. U bent hiervoor ook van harte uitgenodigd.

 Woensdag 8 mei, vanaf 12.00 uur: Activiteiten voor de jeugd tot 18 jaar. Veld 1 en 3 staan vol met attracties en er zijn demonstraties van de wereldkampioen panna ‘Easy Man’ en de wereldkampioen groundmoves Nasser el Jackson.

 Donderdag 9 mei, aanvang 20.00 uur: Receptie voor genodigden, zoals gemeente, KNVB, clubs, ere-leden en sponsoren. Inloop tussen 19.00 en 19.30 uur, zodat we om 20.00 uur, als de klok op 0 staat, het glas met elkaar kunnen heffen. Burgemeester Junius en KNVB voorzitter Michael van Praag zullen hierbij aanwezig zijn.

Vrijdag 10 mei van 08.00 tot 10.00 uur: ECT Ondernemersontbijt voor alle sponsoren. Zij mogen allemaal 1 relatie, collega, klant, zakenrelatie etc. meenemen. Dhr. Leo Ruijs, algemeen directeur van ECT, zal de aftrap doen en ook Niels Redert, Directeur van Excelsior4all, zal nog een praatje houden. De wethouders Spoon en Schop zijn hierbij ook aanwezig.

 Vrijdag 10 mei, aanvang 19.30 uur: Jubileumwedstrijd tegen oud-Feyenoord. Een jubileumelftal van Hellevoetsluis zal in een wedstrijd van 2x 35 minuten aantreden tegen de oudgedienden van Feyenoord.