Wedden op de Belgische Pro League

Straks wordt het weer razend spannend in de Belgische Pro League. De reguliere competitie nadert de laatste rechte lijn en de strijd om de felbegeerde tickets voor play-off 1 ligt nog helemaal open. De ploegen die na dertig speeldagen in de top-zes eindigen, kunnen straks nog dromen van de titel, of een Europees ticket. Een minicompetitie van tien speeldagen moet bepalen wie aan het einde van de rit de prijzen pakt.

De degradatiestrijd is intussen minstens even spannend en met een pak teams op een kluitje is alles nog mogelijk. Het team dat na de reguliere competitie op plaats zestien eindigt, degradeert rechtstreeks naar eerste klasse B. “En wat met de nummers zeven tot vijftien”, vraagt u zich af? Via een eigen nacompetitie, aangevuld met teams uit eerste klasse B, maken ook zij nog een waterkansje op een Europees ticket, al moeten ze daarvoor op het einde van de rit wel nog voorbij de nummer vier of vijf uit play-off 1.

Week na week is de inzet dus bijzonder hoog en iedereen kan van iedereen winnen in de 2018 Belgische Pro League. Uitzondering op die regel lijkt koploper Club Brugge, dat dit seizoen amper punten laat liggen.

Wie graag een gokje waagt om het allemaal nog iets spannender te maken, kan in Nederland terecht bij Toto. Wedden via andere operators is niet toegelaten. Vanuit België kan het wel, via websites zoals Betfirst, Unibet, Circus Sport, Bingoal en Ladbrokes. Nieuwe spelers kunnen bovendien gebruik maken van bonussen en promotiecodes. Het is echter belangrijk goed de voorwaarden te lezen: het is niet altijd even eenvoudig om van promoties te kunnen genieten en uitbetaald te worden.