voetbal-spel-tips-van-het-voetbaljournaal-voor-de-zomervakantie

Voetbalwedstrijden liggen nu al drie weken stil. Voetbalkantines zijn zelfs al langer dicht. Veel verenigingen hebben het financieel zwaar. Uit een onderzoek van BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen) blijkt dat er zelfs 30% van de voetbalverenigingen vreest voor haar voortbestaan. In een eerder gehouden onderzoek was dit percentage maar 8,7%. 

De nieuwe maatregelen komen dus hard aan bij verenigingen. er worden namelijk wel kosten gemaakt, maar er komt helemaal niks binnen. Voor veel verenigingen zijn kantine opbrengsten de grootste inkomstenbron, nu deze gesloten zijn wordt er dus veel geld misgelopen.

VoetbalJournaal wil de voetbalverenigingen een hart onder de riem steken door een actie op te zetten waar VoetbalJournaal en de leden van deze verenigingen in actie komen. Om dit te doen willen we eerst graag wat vragen stellen aan leden van verenigingen en mensen die liefhebber zijn van het amateurvoetbal. Hiervoor hebben we een enquête opgesteld. Het zijn acht korte vraagjes en het duurt maar een minuutje.

Neemt u eventjes de tijd om ons, maar vooral uw vereniging te helpen?

Klik hier om naar de enquête te gaan