VHC Kreko is totaalleverancier voor Horeca en Grootverbruik. Een echt familiebedrijf, gedragen door kwaliteit, service en klantgerichtheid, inmiddels meer dan 55 jaar. Vanuit de moedervestiging Zevenbergen-Moerdijk en met ondersteuning van de filialen Ede, Goes, Pijnacker en Hellevoetsluis. Zijn de medewerkers van VHC Kreko dagelijks bezig uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Met een compleet assortiment voor de totale horeca, dat niet uitsluitend bestaat uit A merken van onze leveranciers Maar voor een groot deel ook uit eigen labels, welke we hebben laten ontwikkelen bij topfabrikanten. Middels Moeleker Grootkeuken kunt u ook bij ons terecht voor de complete inrichting van uw bedrijf op het gebied van (groot) keukens. Alles onder één dak, gemakkelijker kunnen we het niet maken!

De distributie vindt volledig in eigen beheer plaats en met ons eigen wagenpark. Inmiddels rijden dagelijks meer dan honderd voertuigen naar onze afnemers. Om de temperatuur van diepvries- en koelproducten te garanderen. En ook nog te werken binnen de vastgestelde normen, vindt ons transport altijd geconditioneerd plaats. Zo bent u zomer en winter verzekerd van kwaliteit. Het netwerk van distributie en de uitbouw van ons verzorgingsgebied wordt veelal bepaald door de geografische ligging van onze filialen. Omdat deze filialen werken vanuit een bepaalde mate van zelfstandigheid, kunnen ze ook snel schakelen om aan uw wensen te blijven voldoen.

Dagelijks vervoer tussen de hoofdvestiging en de filialen zorgt er tevens voor, dat u ook kunt beschikken over het assortiment van onze versafdelingen. AGF, Vlees, Vis en Brood & Banket. Door de fijnmazige distributie komen we vaak elke dag wel in uw buurt en kunnen wij u.  Indien noodzakelijk, dan ook dagelijks bedienen. Hiervoor worden (in principe) geen kosten berekend en tevens zijn geen minimum order bedragen van toepassing.

Bestellen bij VHC Kreko is uitermate eenvoudig. Het grootste deel van ons klantenbestand maakt gebruik van onze bestellijn. Na de inlog bent u in uw eigen bestelomgeving en is het plaatsen van een order niet alleen eenvoudig, maar ook heel snel. Bovendien heeft u inzage in ons assortiment en kunt u gebruik maken van het nieuws en de aanbiedingen. Welke op dat moment van toepassing zijn. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunt u uw bedrijfsvoering hierop afstemmen.

Naast de nieuwtjes en actie-aanbiedingen via uw bestelomgeving, brengt VHC Kreko minimaal vier keer per jaar een themakrant uit. Een heuse krant met talloze recepten, tips, noviteiten en uiteraard ook aanbiedingen. Daarnaast maken we gebruik van seizoenspecials en bent u, meerdere keren per jaar, van harte welkom op de beurzen, waaraan wij deelnemen. Met al deze inspanningen proberen we ons, samen met u, te blijven profileren in de markt.

Want “samen” vinden wij belangrijk, als het u goed gaat, dan gaat het ons ook goed! Indien u belangstelling heeft voor, of u wilt u laten inlichten over, een fastfood formule, dan zit u bij VHC Kreko ook aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met FHC Formulebeheer, met in de portefeuille Foodmaster en Family. Tevens kan ons samenwerkingsverband met Snackpoint Formulebeheer (indien gewenst) tot de gewenste informatie leiden. U laten informeren is uiteraard geheel vrijblijvend.

In het derde kwartaal van 2017 hebben wij ook ons Kreko Experience Center in gebruik genomen. Een nieuw pand op een schitterende locatie. Aan het drie rivierenpunt te Ridderkerk, alwaar wij workshops, inspiraties en trainingen organiseren voor u, als gewaardeerde klant van VHC Kreko. Een culinair team werkt hard om uw kennis met onze kennis te delen en wij hopen u te mogen begroeten in Ridderkerk. Tijdens een van onze workshops. Wilt u een overzicht van de workshops, welke voor de komende periode op het programma staan en hoe u kunt inschrijven, kijk dan eens op de website www.experience-center.info.