blogs-koning-sport-blogs

Binnen de FC ’s-Gravenzande voetbalpoule voorspellen deelnemers wekelijks wedstrijden uit de Eredivisie, Premier League, maar ook regionale wedstrijden. De initiatiefnemer van de poule is FC ’s- Gravenzande keeper Danny Koning. Samen met clubgenoot Rens de Jonge besloten ze het tijdrovende poulebeheer via Excel te digitaliseren. Zo ontstond het poule platform Koning Sport.

Wekelijks stuurde Koning een mail met de te voorspellen wedstrijden, waarna het deelnemersveld hun voorspellingen retourneerde. ‘Dit betekende dat een deel van mijn vrije zondag op ging aan het verwerken van de mail en berekenen van de scores via Excel. Toen de poule ooit begon met 10 deelnemers, was dit te overzien. Inmiddels spelen er meer dan 200 clubgenoten mee en besteedde ik een groot deel van mijn vrije zondag aan het berekenen van scores.’

Online bestonden er geen goede oplossingen om je eigen unieke poule samen te stellen ongeacht niveau of type sport. ‘Je komt veelal uit bij beperkte gratis online oplossingen, gok platformen of platformen waarbij je alleen de grote competities kan voorspellen. Het spelen van een poule werkt erg verbindend. Zeker als je daar ook nog wedstrijden van je eigen club aan toevoegt. Door de poule komen clubleden vanuit verschillende teams en functies met elkaar in contact. In de kantine is de poule wekelijks onderwerp van gesprek. De interface van Koning Sport hebben we ook zo ontwikkeld dat iedereen eenvoudig en snel de poule kan invullen’, aldus de Jonge.

Inmiddels gebruiken diverse amateur- en profclubs vanuit verschillende takken van sport het platform. Wekelijks spelen bijvoorbeeld de supportersorganisatie van FC Utrecht, FC Eindhoven, RKVV Westlandia, SC Monster, Wijhe ‘92 en Excelsior’31 een poule via www.koningsport.nl. Tijdens het EK verzorgd Koning Sport voor bedrijven en clubs volledig geautomatiseerd EK poules.

Waarom het EK voorspellen via Koning Sport?
Een EK poule in Excel, niet goed werkende gratis online oplossingen, zelf sleutelen aan een oplossing, of poule platformen die jouw bedrijfsdata doorverkopen aan gokbedrijven. Dit kan en moet anders. Met Koning Sport;

  • supersnel een sportieve strijd en verbinding tussen deelnemers
  • veel interactie met jouw merk of organisatie
  • jouw bedrijfs- of clublogo het hele EK in beeld
  • dus geen urenlange, omslachtige en dodelijk saaie administratie in Excel
  • met één druk op de knop voorspellingen invoeren op mobiel, tablet of desktop

De EK poule
Uiteraard doet de Koning het werk, verstuurt hij de uitnodigingen en berekent de scores tijdens het EK. Deelnemers voorspellen eenvoudig alle rondes in een superfitte omgeving via mobiel, tablet of desktop.

  • Het verloop van het EK voorspellen. Wie wordt er Europees Kampioen in 2020?
  • De groepsfase (3 speelrondes van 12 wedstrijden)
  • Voorspellen knockout fase (4 speelrondes)
  • Incl. leuke Bonusvragen tijdens toernooi (scoort Ronaldo deze wedstrijd wel of niet)

Meer informatie of aanmelden voor een EK Poule? Ga naar https://www.koningsport.nl/ek-poule of
stuur een mail naar info@koningsport.nl