© Tekst Sportshowroom (foto is van Wikimedia) 

Barcelona. Velen kennen de stad van de beroemde kathedraal Sagrada familia, de bijzondere architectuur van Gaudi of de bekende Las Ramblas. Maar iedereen kent de voetbalclub FC Barcelona, gevestigd in het Camp Nou. Ook bekend als Los Blaugranas. De grootste club van Barcelona.

De magie van het Barcelona trainingspak.De club die magistraal voetbal speelt. Die meerdere prestigieuze prijzen heeft gewonnen, zoals de Champions League, La liga en de Copa del Rey. Grote wereldsterren spelen er. Welke allemaal deel uitmaken van het succes van de voetbalclub FC Barcelona. Om lekker te trainen, om beter te worden, de beste te zijn, worden ze ondersteund door de beste voetbalkleding van Nike.

Van de collectie is het Barcelona trainingspak een van de belangrijkste kledingstukken. Welke als gegoten zit. Gemaakt door Nike met de beste kwaliteit. Uitermate comfortabel. Waarbij de kleuren rood en blauw door een mooi design vloeien. Wat ervoor zorgt dat je altijd representatief erbij loopt. Op straat, op het veld of gewoon lekker thuis. Allemaal dragen ze het. De fans. De spelers. Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets, Gerard Pique of Andres Iniesta. De sterren van nu en de sterren van toen.

Alle herinneringen van FC Barcelona stromen door het trainingspak. Het omhooghouden van de gewonnen trofeeën. De fabelachtige dribbels van Lionel Messi. De ondenkbare assists van Iniesta. De mooie goals van Luis Suarez. De slimme intercepties van Gerard Piqué. En het makkelijk wegdraaien van Sergio Busquets. De talenten uit de eigen jeugdopleiding trainen in hun Barcelona trainingspak, worden erin opgehaald en gaan naar de wedstrijd ermee.

Talenten die opgeleid worden in La Masia om een superieure techniek en uitmuntende inzicht te krijgen op het spel om uiteindelijk hun debuut te maken in het Camp Nou voor 90.000 fans. Ze laten genieten van korte inspeelpassen, loopacties en veel goals. Denk aan de tijd waarin Xavi nog actief was als speler van Barcelona en Guardiola nog de coach was. Meesters van het aanvallende voetbal. Ben jij ook zo’n meester van het aanvallende voetbal? Bekijk dan de Barcelona trainingspakken in de Sportshowroom. Zo loop jij er straks net zo stijlvol bij als de supersterren van FC Barcelona.