blogs-vitaro-grasmaaiers

Geen geluidsoverlast, lagere kosten per maaibeurt en verbeterde kwaliteit van de grasmatten: de robotgrasmaaiers van Vitaro zijn een groot succes. Voetbalclubs kunnen dankzij deze apparaten hun vrijwilligers ontlasten én duurzaam van een grasmat profiteren, tegen een voordelige prijs.

Niets mooier dan op zaterdag of zondag een piekfi jn gemaaide grasmat onder je noppen te voelen. Niet het kunstgras, maar een vers ruikend natuurveld. Daar gaat echter een hoop onderhoud in zitten, vind maar eens een bekwame vrijwilliger die tijd heeft om de grasmatten minimaal twee keer per week te maaien. Dat kan makkelijker, zo oordeelde het bedrijf Vitaro. Zij hebben inmiddels op ruim honderd voetbalvelden in Nederland robotgrasmaaiers staan. Kopen, financial lease of huren: de robotgrasmaaiers voor op het voetbalveld zijn op diverse manieren aan te schaffen bij Vitaro. Geen geluidsoverlast, lagere kosten, verbetering van de grasmat, milieuvriendelijk, zonder rijsporen en vaker een goed gemaaid veld, de voordelen zijn haast niet op te sommen. Vitaro heeft een hele presentatie vol met de voordelen, zie de website onderaan dit artikel. Het bedrijf voorziet je van alle tips en adviezen om de robotmaaiers zo optimaal mogelijk te gebruiken en biedt tevens onderhouds- en reinigingsabonnementen aan.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Dat kan! Klik hier op onze website, bel direct met Vitaro via (+31) 0412 – 613149 of mail het bedrijf op info@vitaro.nl. Wij komen graag ons verhaal vertellen, geheel vrijblijvend! In 2020 komen we ook nog eens met een nieuwe, revolutionaire robotgrasmaaier voor op de voetbalvelden….

Wilt u als eerste meer weten van deze nieuwe machine? Houd onze website in de gaten of neem contact op!

Lees hier de krant van de Bollenstreek.