teamuitjes om het seizoen goed mee af te sluiten

Hoewel de winterstop net voorbij is voor veel teams, komt het einde van het seizoen toch langzaam in zicht. Na vele doordeweekse trainingsuren en zaterdag- of zondagwedstrijden wordt het dus al tijd om na te gaan denken over een teamuitje. Je wilt ook dit seizoen natuurlijk goed en gezellig afsluiten met z’n allen! Het VoetbalJournaal zet daarom een aantal leuke teamuitjes op een rij die je na het seizoen kan doen.

1. Bubbel voetbal
Dit heb je vast wel eens gezien of misschien al gedaan: Bubbel voetbal. Het spel is net als bij normaal voetbal simpel, je probeert gewoon de bal in elkaars doel te krijgen. Maar het grote verschil is dat je nu een enorme bubbel draagt en elkaar daarom omver kan lopen, tegen de keeper van de tegenstander kan opspringen of die ene spits dit keer goed kan sandwichen!

Even de bal aannemen, goed klaarliggen, en schie… BOEM! En daar lig je!


2. Poolball

Je hebt vast al eens een potje pool gespeeld in de kroeg of wellicht bij je club in de kantine. Maar wat als je nu eens je techniek kan testen en van je eigen been een keu kan maken?! Met poolball kun je het in teams tegen elkaar opnemen om die laatste zwarte bal uiteindelijk erin te schieten voor de overwinning.


3. Footdarts

Net als bij poolen ben je vast ook al bekend met de sport darten. In de kroeg, op TV, op de club. Je hebt het ooit wel eens zelf gespeeld of gezien. Wie is nu niet bekend met (Ooohhhh..) Michael van Gerwen of Raymond Barney van Barneveld? Nu kan je op een enorm dartbord van klittenband ook de voetbalvariant spelen en laten zien of je met een voetbal ook de 180 kunt raken!


4. Footgolf

Een andere bekende sport onder alle voetballers is Footgolf. Maak van je been een golfclub en laat aan je teamgenoten zien dat je de Tiger Woods of Joost Luiten van je ploeg bent. Footgolf vraagt niet alleen om zomaar een trap tegen de bal: het vraagt om precisie, inzicht, traptechniek en het rekening houden met bijvoorbeeld de wind en water. Zorg dat je zo min mogelijk trappen nodig hebt om een bal in de hole te krijgen en je wint! Wie wordt bij jullie team de beste?

Dit kun je natuurlijk gelijk mooi combineren met een etentje, een avondje stappen en een overnachting! Maar eerst nog even de tweede seizoenshelft doorkomen en daarna genieten!